Återförsäljare
På svenska In English Auf Deutsch
Priser i: 

Under denna kategori hittar Ni Lacktoppar till Henne

Ärmlös Topp i PVC

Ärmlös Topp i PVC

Denna midjelånga topp ger Dig möjlighet att välja mellan att ha dragkedjan helt stängd, vilket ger en strikt men väldigt lockande känsla, eller så pass nerdragen att Du kan visa precis så mycket hud och urringning som Du vill! Det vill säga, Du kan få flera olika "looks" med samma plagg, snacka om schyssta variationsmöjligheter!

Vår högblanka PVC är av otroligt bra kvalité och sitter som en smäck på kroppen! Om Du gillar lack är detta definitivt det bästa materialet Du kan ha på Dig och glansigheten i den kan nästan jämföras med latex (perfekt för latexallergiker alltså). Den är fyrvägsstretchig och känns som en dröm mot huden!
Inuti är detta PVC-tyg mjukt och följsamt, inte alls så stelt eller klibbigt som många andra PVC-material kan kännas, vilket gör att det är skönt att bära och formar sig perfekt efter Din kropp.
Hela vår PVC-kollektion funkar utmärkt på alla fetisch-/utlevnadsfester med striktare dresscode men Du kan även mixa och matcha det med ”vanliga” kläder så funkar det fenomenalt på en vanlig krog eller på ett dansgolv! Eller helt enkelt hemma i sovrummet som extra krydda; att bära dessa plagg får Dig att känna Dig klädd i sensualitet och sex!
Om Du vill ha lite extra ”shine” så putsar du helt enkelt upp Dina lackkläder med en torr trasa, bäst av allt är vår ”beGLOSS WIPE - Perfect Shine Polish Wipe” som Du finner under Latexkläder – Övriga Latexprodukter. Den fantastiska trasan ger den ultimata glansen på både lack och latex!
För att behålla materialets glans, smidighet och hållbarhet så föreslår vi att Du tvättar Dina PVC-kläder med ”beGLOSS Special Wash VINYL” som Du finner under Lackkläder – Övriga Lackprodukter. Genom att använda detta speciellt framtagna tvättmedel så försäkrar Du Dig om att Dina lackkläder håller längre och ser fantastiska ut! OBS: Handtvätt med kallt vatten.

Produktspecifikation:
Storlek: XS-XXXL
Färg: Svart
Material: PVC (Lack)

Märke: Chambers of Love

699:-


Långärmad PVC-Skjorta med Fickor
En långärmad skjorta med en schyssta detaljer som funkar lika bra helt knäppt som förföriskt...
1 049:-
Långärmad PVC-Topp med Mesh
En kort topp med hög krage och manschetter i PVC, långa ärmar i mesh och en helt perfekt...
649:-
Kortärmad PVC-Skjorta med Axelklaffar
Kortärmad och figursydd PVC skjorta med axelklaffar.
919:-