Återförsäljare
På svenska In English Auf Deutsch
Priser i: 

Under denna kategori hittar Ni övriga Lackprodukter

Erotiska Sängkläder till exempel!

Vad är bomull jämfört med lack och latex? Erotiska sängkläder i latex och lack är anpassade för fullständig njutning och koncentration på den lustfyllda leken utan att behöva tänka på fläckar, kladd eller svårtvättade lakan. Dessutom kan de i sig själva ge en extra kick i lekarna. Materialen latex och lack är klassiska lusthöjare och har en stor erotisk klang hos många. Bara tanken på svart eller röd lack ger associationer till lust och lek. Varför inte klä in hela sängen i härliga glidbar och njutbar lack? Förutom den erotiska laddningen i själva materialet så blir sexlekens utsöndringar så lätt att bli av med efter det att leken tagit slut. Praktiskt och snygga lacklakan dras lätt över sängen och vips så har man ett eget erotiskt sovrum. Med kuddöverdrag i samma material blir bilden komplett och man kan bulla upp kuddar där man behöver det utan att tänka på följderna för själva kudden. Och dessutom är det lätt att göra rent och dra av efteråt. Sexlekar är roliga, lustfyllda, men också kladdiga historier och det är inte alltid det är så roligt att försöka komma till ro i en nedkladdad och fläckig säng efter en tillvaro av lust och erotik. Materialen lack i sig erbjuder en skön känsla att ligga, stå på knä på, eller vad det nu är man gör i sänghalmens tumult. Med lite massageolja och glidmedel på, blir upplevelsen än njutbarare. Sexlekarna blir också extra sköna med en specialkudde för svanken så att man kommer åt ordentligt och kan få en extra njutning. Kudden är ergonomiskt utformad för att ge den rätta vinkeln för penetrering och stabilitet så att man inte halkar av. När så leken är över är det bara att dra av allt igen och återfå sin vanliga säng. De erotiska sängkläderna är bara att skölja av med ljummet vatten och mild tvål, låta torka och sedan lägga in i garderoben till kommande lekar. Lätt, härligt och bekvämt.

beGLOSS Special Wash VINYL

beGLOSS Special Wash VINYL

beGLOSS Special Wash Vinyl and PVC 100 - Special rengöring .

beGLOSS Special Wash Vinyl är framtagen för specifikt för att rengöra Vinyl och PVC. Den rengör varsamt men på djupet och tar bort lukter och fläckar.

Den särskilt framtagna formulan rengör hygieniskt och tar effektivt bort smuts, hudavlagringar, fett och olja. behandlingen underhåller och bevarar kläderna och förlänger deras livslängd.

Rengöringsmedlet tränger igenom materialet under tvätten och neutraliserar smuts. Efter att din PVC eller Vinyl har torkat så kommer den ha den där nya glansiga ytan.

Rengöringsprocessen går snabbt och enkelt och dina kläder blir som nya på bara några minuter. Den behändiga flaskan är enkel att dosera med och räcker länge.

Observera: beGLOSS - Special Wash Vinyl ska blandas ordentligt med kallt vatten. Tvätta noggrant och skölj ur med vatten och låt torka.

Varje flaska med beGLOSS är hygeniskt försluten på fabriken och är manipuleringssäkrad och är därför säkrad mot kontaminering och läckage under transporter.

Produktinformation:
-Tar bort lukter och fläckar
-Skyddar och bevarar din Vinyl och PVC
-Ger perfekt glans för PVC kläder

Ingredienser:
Ingredienser deklarerade enl. Regulation EC No 648/2004

<5% anionic surfactants
<5% amphoteric surfactants
<5% non-ionic surfactants

Övrig information: phenoxyethanol

beGLOSS - Made in Germany


Undvik kontakt med ögonen.

Säkerhetsråd:
Håll utom räckhåll för barn. Förtär EJ. Vid kontakt med ögonen skölj omedelbart med rikligt med vatten och sök medicisnk rådgivning.

Märke: beGLOSS

169:-


Lackörngott svart
Härligt glatt och glänsande i svart! Tvättbar! Med gömd öppning. Mått: ca. 80 x 80 cm. Utan kudde.
239:-
Lacklakan svart
Idealisk för upphetsande kladdiga lekar med en härlig massage olja! Stl. 200 x 230 cm. Svart.
299:-
Lack-lakan röd
Idealisk för upphetsande kladdiga lekar med en härlig massage olja! Stl. 200 x 230 cm. Röd
299:-